Acrylnagels als kunstnagels, acryl nagels zetten bij nagelstyliste in Almere

U bent eruit? U wilt acrylnagels laten zetten? Op deze pagina geef ik u wat nadere toelichting over het gebruik van Acryl nagels.
 
Acrylnagels zijn kunstnagels. De nagels bestaan uit vloeistof en poeder. Acrylnagels zijn sterkere kunstnagels dan gelnagels!
 
Hoe vind het zetten van de acrylnagels plaats? Door acryl vloeistof te vermengen met acryl poeder wordt er een bolletje gevormd. Vervolgens wordt dit bolletje op de nagel aangebracht en vormt zich een acrylnagel. Acrylnagels zijn sterke nagels en zijn kunst nagels die prima geschikt zijn voor elk type nagel. Ook nagelbijters varen wel bij een set kunstnagels. Al vele nagelbijters zijn verlost van hun probleem door de overstap naar acrylnagels.
 
Verschillende kleuren van de acrylnagels. Acryl kan met verschillende kleuren worden aangebracht. U kunt kiezen voor een kleur of er kan gebruik worden gemaakt van een naturel acryl poeder zodat er een mooie l(kunst) nagel ontstaat. U hoeft uw kunstnagels dan ook niet meer te lakken om ze er mooi uit te laten zien. Ik kan, uiteraard in overleg met uw wensen, de kunstnagels passend maken zodat er een match is bij uw favoriete kleding of ik kan de acrylnagels zetten in de kleur die bij een speciale gelegenheid past zoals bijvoorbeeld een bruiloft of tijdens overige gelegenheden zoals bijvoorbeeld de kerstdagen. Of tijdens een EK of WK van het Nederlands elftal!
 
Na het zetten van de acrylnagels dienst u deze wel te onderhouden! De natuurlijke nagel blijft altijd doorgroeien, ook nadat het zetten van de acrylnagels heeft plaatsgevonden. Hierdoor ontstaat er uitgroei van de kunstnagel. Na ongeveer een maand, afhankelijk van uw gestel en omstandigheden, dienen de acryl nagels te worden opgevuld. De oude laag acryl wordt gevijld en een nieuwe laag acryl wordt toegevoegd. Via de link acrylnagels onderhouden kunt u meer lezen over de nabehandeling van de acrylnagels.

Uw acrylnagels verwijderen? Mocht u acrylnagels hebben laten zetten door iemand of u heeft het zelf geprobeerd en u bent niet tevreden verwijderd u dan niet zelf de acryl nagels maar laat dit over aan een professionele nagelstyliste. Het kan schadelijk zijn om de kunstnagels zelf te verwijderen met schadelijke gevolgen voor uw natuurlijke nagel! De beste manier om acrylnagels te verwijderen is de professionele wijze en een afspraak te maken bij een nagelstyliste.
 
Veel vrouwen willen de kunstnagels afpulken van de natuurlijke nagel. De natuurlijke nagel is opgebouwd uit verschillende laagjes. Op het moment dat u de acryl nagel eraf pulkt trekt u meerdere lagen mee van uw natuurlijke nagel mee waardoor uw nagel nog maar zal bestaand uit enkele laagjes met een grote kans op afbreken of erger……

Uw handen zijn uw visitekaartje en dit kan u niet laten gebeuren. Wij raden u daarom altijd af om dit zelf te doen. Aarzelt u niet om een afspraak te maken met uw nagelstyliste. Zij zal hiervoor een speciale product oplosser gebruiken of zij zal de (kunst)nagel verder afveilen, afhankelijk van de staat van de nagel. 
 
Een acrylnagel gratis op proef laten zetten? Maak een afspraak in nagelstudio Emmy Nails en ervaar mijn kwaliteit en werkwijze van het zetten van acrylnagels.