Nagelbijt arrangement voor nagelbijters bij nagelstudio in Almere

Een nagelbijt arrangement voor nagelbijters. Boek een nagelbijt arrangement in nagelstudio Emmy Nails in Almere of geef het nagelbijt arrangement aan iemand kado! Neem hiervoor contact op met uw nagelstyliste Emmy.

Schaamt u zich voor uw afgekloven nagels of wilt u eindelijk eens een paar representatieve handen met mooie kunstnagels? Misschien is dan het nagelbijt arrangement iets voor u! 

Het is erg vervelend om met 'afgekloven' nagels rond te lopen en het is moeilijk om hiervan af te komen maar het is wel mogelijk! Hiervoor heb ik speciaal voor de nagelbijters een compleet arrangement opgesteld dat je van het
nagelbijten moet afhelpen. Uiteraard is het van groot belang dat je dit ook zelf wilt en er 100% voor gaat.
 
"NAGELBIJT ARRANGEMENT"

- 1 ste afspraak: Aan de hand van je nagels wordt bekeken of er een nagelbedverlengingwordt toegepast of een
verstevigend laagje wordt aangebracht op de natuurlijke nagel. In overleg bepalen we het soort en het model kunstnagels. Aan te raden is acrylnagels met of zonder een kleur of French manicure acrylnagels. Deze zijn harder dan bijvoorbeeld gelnagels en maken het extra moeilijk om hieraan te gaan knabbelen.

- 2 de afspraak: 1 week nadat de nieuwe set kunstnagels is aangebracht. De kunstnagels worden gecontroleerd, eventueel worden hoekjes of randjes weggevijld zodat je niet in de verleiding kunt komen om deze af te bijten. Een korte behandeling van de kunstnagels en nagelriemen.

- 3 de afspraak: 2 weken nadat de nieuwe set kunstnagels is aangebracht. Omdat de natuurlijke nagels van nagelbijtersin het begin erg snel groeien worden deze na 2 weken opgevuld en bijgewerkt.De kunstnagels worden kort en mooi in model gevijld.....De nagelriemen worden weer extra verzorgd.

- 4 de afspraak: 3 weken nadat de nieuwe set kunstnagels is aangebracht. De nagels worden gecontroleerd, eventueel worden hoekjes of randjes weggevijld. De nagelriemen worden verzorgd.

- 5 de afspraak: 4 weken nadat de nieuwe set kunstnagels is aangebracht. Nu volgt de tweede opvulbehandeling.
De kunstnagels worden ook weer kort en mooi in model gevijld. De nagelriemen worden extra verzorgd.

Dit uitgebreide nagelbijt arrangement kost u € 150,- Eventueel en in overleg betaalbaar in twee termijnen.

Tijdens het nagelbijt arrangement krijg je 2 reparaties gratis. Daarbuiten geldt voor iedere kunstnagel onze reguliere prijzen.
Ook krijg je een nagelriem olie mee voor de dagelijkse verzorging van de kunstnagels en de nagelriemen. Hierdoor worden je nagelriemen verzorgd en zachter en zal je minder snel gaan nagel bijten.


Naarmate de tijd verstrijkt kunnen we in overleg steeds ietsje langere kunstnagels gaan maken. U zal zien dat u met dit nagelbijt arrangement met kunstnagels van het nagel bijtane af zal komen. Na het nagelbijt arrangement gelden voor het bijvullen en overige behandelingen weer de reguliere prijzen van nagelstudio Emmy Nails.