Nagelstyliste Emmy in Almere is officieel gecertificeerd door CND

Nagelstyliste is een vrij beroep!
 
Er zijn geen wettelijke erkende diploma's of opleidingen nodig om als nagelstyliste werkzaam te zijn. Dit betekend dat het beroep nagelstyliste niet door de Nederlandse overheid erkend of beschermd is.
 
Om kwaliteit te leveren als nagelstyliste heb ik een opleiding gevolgd tot nagelstyliste aan de Creative Nail Academy. Nagelstudio Emmy Nails in Almere is dan ook officieel gecertificeert door CND, Creative Nail Design.
 
Als nagelstyliste werk ik in mijn nagelstudio Emmy nails uitsluitend met hoogwaardige kwaliteistproducten en daardoor onderscheid ik me van vele overige nagelstylistes.
 
Ondeskundig zetten van kunstnagels kan grote ellende veroorzaken. Zo kunnen nagels bijvoorbeeld zwart worden er er zelfs afvallen door gebruik van verkeerde acryl soorten en kunnen er ontstekingen ontstaan. Of u kunt maar kort genieten van uw nagels hetgeen ook niet de bedoeling is. Het leven is al duur genoeg.

Het is daarom altijd verstandig om bij een nagelstyliste te informeren of zij bij een opleidingsinstituut een examen heeft gedaan en een certificaat heeft behaald. Ook al zijn deze certificaten niet officieel erkend, het geeft toch een bepaalde mate van kwaliteitsgarantie aan. Veelal hangt het certificaat als bevestiging van dit behaalde diploma aan de muur in de nagelstudio.
 
De beste reclame is natuurlijk mond op mond reclame maar andere indicatoren om te kunnen bepalen of u een betrouwbare en kwalitatieve nagelstyliste bezoekt zijn;
 
- hoe lang bestaat de nagelstudio al?
- hoe ziet de kwaliteit van het product er uit?
- bekijk het gastenboek op de website en kijk naar de reacties over de nagelstyliste
 
Welke nagelstyliste u ook kiest, ga voor kwaliteit, daar ga ik ook voor!