Bruidsnagels, diverse soorten mooie kunstnagels als bruids nagels

Voor mooie nagels op uw bruiloft of een bruiloftsfeest bezoekt u nagelstyliste Emmy van nagelstudio Emmy Nails in Almere. Op de mooiste dag in uw leven wilt u natuurlijk een mooie jurk, een leuk bruids kapsel, mooie schoenen, mooie bloemen en natuurlijk mooie nagels die goed passen bij uw gehele outfit.
 
Bij nagelstyliste Emmy kunt u ook terecht voor uw bruidsnagels! Graag bespreek ik met u de mogelijkheden voor de mooiste kunstnagels op uw bruiloft. Zo vraag ik bijvoorbeeld om een stukje stof mee te nemen van uw jurk of andere voorbeelden zodat we gezamenlijk de beste keuze kunnen maken voor uw bruidsnagels. In overleg bepalen we de keuze van kunstnagels welke het beste bij uw persoonlijkheid en outfit passen.
 
Mooie nagels als bruidsnagels zijn verkrijgbaar in verschillende designs en kunt u kiezen uit;
 
- Acrylnagels
- French manicure
- Nailart ( bijvoorbeeld een versiering op uw mooie nagels in de vorm van een hartje)
- Shellac
 
Op de website van nagelstudio Emmy Nails kunt u zich verder informeren over de verschillende mogelijkheden voor uw kunstnagels als bruids nagels. Dan bent u wellicht beter geinformeerd tijdens uw bezoek aan mijn nagelstudio.
 
Attentie! Als u nog nooit kunstnagels heeft laten zetten, en u wilt bruidsnagels tijdens uw bruiloft, adviseer ik u als nagelstyliste om ongeveer 2 tot 3 weken voor de bruiloft al een set bruidsnagels te laten zetten zodat u alvast aan de kunstnagels kunt wennen. Kort voor uw bruiloft maken we dan eventueel nog een vervolgafspraak om uw bruidsnagels nog even na te lopen of eventuele aanpassingen te maken naar uw wensen. Indien u open schoentjes draagt op uw bruiloft, denkt u dan ook nog even aan uw teennagels?!
 
Na ongeveer een maand, of na uw huwelijksreis, komt u desgewenst terug voor een nabehandeling van uw kunstnagels of voor een verwijdering van uw bruidsnagels. Trek de nagels er zeer beslist niet zelf van af daar u daarmee uw natuurlijke nagels kunt beschadigen!
 
Indien u ook een afspraak voor overige bruiloftsgasten, bijvoorbeeld uw moeder of zus, ontvangt u 10% korting op uw bruidsnagels. Een leuk idee is wellicht om als zussen, of vriendinnengroep, dezelfde mooie nagels te dragen op uw bruiloft. In dit geval verzoek ik u contact met mij op te nemen voor het bespreken van een speciale aanbieding voor het zetten van de speciale bruidsnagels voor meer dan 3 personen.