De nabehandeling van de acrylnagels in mijn nagelstudio

Onderstaand een beschrijving over de nabehandeling van Acryl designnagels bij nagelstudio Emmy Nails in Almere.
 
De acryl nagels hebben om de 3 a 4 weken een nabehandeling nodig, bij sommige mensen groeien de nagels zo hard (denk aan voormalige nagelbijters) dat een nabehandeling van de kunstnagels al nodig is na 2 weken. Uw eigen nagels groeien door onder de kunstnagels en daarom dienen de acrylnagels om de 3 a 4 weken te worden bijgewerkt. Als u uw acrylnagels goed blijft onderhouden heeft u in principe nooit meer een nieuwe set kunstnagels nodig!
 
De acrylnagels die op de natuurlijke nagels de kunstnagels vormen, groeien gewoon mee met uw natuurlijke nagels Hierdoor krijgt u bij de nagelriemen een stukje wat niet bedekt is met acryl, de zogenoemde uitgroei van de acryl nagels. Na verloop van tijd zit ook het breekpunt van de nagels niet meer op de juiste plaats waardoor de kunstnagels eerder kunnen breken. Het is daarom belangrijk om niet te lang te wachten met de nabehandeling van uw acrylnagels.
 
Nadat de kunstnagels goed gedesinfecteerd zijn worden de acryl nagels in de juiste vorm gevijld. Hierna worden de acryl nagels tot de gewenste lengte ingekort en vervolgens worden de nageltoppen en het gedeelte bij de nagelriem uitgedund totdat je de tips weer kan zien. Met een manicureborsteltje en speciale nagel ontvetter worden de kunstnagels stof - en vetvrij gemaakt.
 
Vervolgens worden de acrylnagels weer opgebouwd. Als eerste wordt er een primer op de natuurlijke nagelplaat aangebracht. Dit za zorgdragen voor een goede hechting van het product. Hierna worden de kunstnagels door middel van bolletjes acryl opnieuw opgebouwd.
 
Als laatste moeten de acrylnagels weer netjes worden afgewerkt. De zijkanten van de kunstnagels worden recht vanuit het nagelbed gevijld en het oppervlak wordt krasvrij gemaakt. Hierna wordt er een top coat of een gellak aangebracht zodat er een mooie hoogglans laag op de acrylnagels ontstaat. Tot slot en om uw kunstnagels extra te verwennen worden de nagelriemen verzorgd met een speciale solar olie en worden afgewerkt met een lekker geurende handcreme.
 
Tijdens de nabehandeling worden de acrylnagels weer in de juiste balans gebracht en zien ze er weer uit als nieuw! Bij nagelstyliste Emmy krijgt u dan ook waar voor uw geld. Neem contact met mij op voor een afspraak in de nagelstudio.
 
Indien u uw acrylnagels wilt verwijderen adviseer ik u dit zeer beslist niet zelf te doen. Het kan schadelijk zijn voor uw natuurlijke nagels om zelf uw acrylnagels te verwijderen daar dit vaak op de verkeerde manier wordt uitgevoerd.