Shellac, say hello to shellac nagels bij nagelstyliste Emmy

Shellac! Het nieuwe en revolutionaire product is nu ook voor u verkrijgbaar!

- Welkom Shellac:
De nieuwste innovatie van CND is Shellac. Shellac is een volledige nieuwe service! Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac nagels is een nieuwe categorie.

- Wat is Shellac:
Shellac is een hybride nagellak, welke je draagt als gel. De perfecte combinatie van de Brisa UV-gel en de Colour & Effects nagellak van CND. Shellac biedt je de keuze uit 42 fenomenale kleuren, welke gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven. Een beter resultaat om nagels te lakken is er niet!

- Aanbrengen van Shellac:
Shellac breng je aan als een lak - dus geen potjes - alleen een flesje en een kwastje. Shellac wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat? 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven! Bij het traditionele nagels lakken bereikt u niet hetzelfde resultaat als met shellac nagels.

- Afhalen van Shellac:
Net zo revolutionair is de manier waarop Shellac op een zachte en gemakkelijk manier wordt verwijderd. Shellac is te verwijderen in 10 minuten! Shellac remover wraps voor uw nagels bevatten een geïntegreerd katoenen kussentje, dat voorkomt dat vingers en huid aan aceton worden blootgesteld door de aceton alleen op de nagels te concentreren. Dankzij de zelfklevende strookjes blijven de wraps elke keer goed op zijn plaats. Niet weken, vijlen of frezen maar WRAPPEN, en klaar!

- Get Shellaced!
Zeg de meest frustrerende nagelproblemen van de wereld dus maar GOOD-BYE. Voor altijd. HELLO Shellac. De hybride nagelkleur, onze superheld, die de welbekende nagellak problemen overwint! Shellac nagels kunnen worden aangebracht op uw natuurlijke nagels maar ook op uw kunstnagels.
 
 
 

 

 
Shellac nagellak kleuren om uw nagels te lakken/ te behandelen.