French Manicure, voor mooie nagels bij nagelstyliste in Almere

French Manicure is absoluut hot! Mooie nagels zijn de trend en dat zal zeker nog wel zo blijven. Een French manicure geeft je mooie nagels een natuurlijke look. Goed verzorgde handen met mooie nagels zijn mede uw visitekaartje.

Een French manicure geeft je gegarandeerd mooie nagels en kan worden toegepast op lange en korte nagels. French manicure is overigens met name geschikt om het verschil tussen kortere en langere nagels te camoufleren. Het witte randje bij French manicure maakt de korte(re) nagels optisch gezien langer.

Het mooiste resultaat voor een French manicure bereikt u uiteraard bij een nagelstyliste. Nagelstyliste Emmy in nagelstudio Emmy Nails heeft ruime ervaring bij het zetten van een French manicure.

Kenmerkend bij een French Manicure is de witte halve maan aan de bovenkant van de nagels. De zachtroze kleur met het witte randje doen denken aan de schelpen op een tropisch strand. Je krijgt mooie natuurlijke nagels welke de tint van je handen beter zal doen uitkomen. Voor de variatie kan de nagel ook worden geaccentueerd met een andere lichte kleur. Dit uiteraard in overleg met uw nagelstyliste.

Bekijk de French manicure foto’s van nagelstyliste Emmy van nagelstudio Emmy Nails in Almere in het fotoalbum op deze website en maak een afspraak.
 
Een nabehandeling van uw French manicure nagels is gelijk aan de nabehandeling van acrylnagels.